OMEGA CEE d.o.o.
  • Home
  • Proizvodi
  • Proizvodnja
  • Tehnička podrška
  • Dokumenti
  • Kontakt
  • English

Pakovanje u zaštitnim kesicama sprečava gubitak ukusno-aromatskih komponenti.

Začinske smeše za barene kobasice

  • Pileća ekstra

    Specijalno izrađena smeša za proizvodnju barenih kobasičarskih proizvoda prvenstveno od živinskog mesa (pileće, ćureće, itd.).

  • Pileća hrenovka

    Smeša bogate arome začina, koja se preporučuje za proizvodnju svih vrsta barenih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju viršle na bazi živinskog mesa.

  • Frankfurtska V

    Tradicionalni ukus za proizvodnju barenih kobasica, naročito za viršle tipa „Bečke“ i „Frankfurtske“. Odgovara i za viršle od živinskog mesa.

  • Frankfurtska viršla FA

    Tradicionalni ukus za proizvodnju barenih kobasica, naročito za viršle tipa „Hot Dog “ i „Knacker“. Odgovara i za viršle od živinskog mesa.

  • Parizer V

    Jedno od univerzalnih rešenja ukusa. Idealno odgovara za proizvodnju svih vrsta barenih kobasica, uključujući i recepture na bazi živinskog mesa.

  • Novosadska

    Bogat i originalan ukus za proizvodnju polutrajnih kobasica sa tradicionalnim ukusom.

  • Tirolska

    Izrazit ukus, karakterističan za polutrajne kobasice tipa "Tirolska" i "Alpska".

  • Šunkarica

    Harmonična kompozicija začina preporučuje se za proizvodnju kobasica sa izrazito grubom strukturom kao što je delikatesna "Šunkarica". Odgovara i za kobasicu "Krakovska".

  • Mortadela

    Preporučuje se za polutrajne kobasice u omotu većeg kalibra, prvenstveno za „Mortadelu“. Tipična mirišljava začinska smeša izrađena je po originalnom italijanskom ukusu.

  • Kranjska

    Izrazit ukus na bazi grubomlevenih začina. Preporučuje se za sve vrste polutrajnih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju kobasica za pečenje.

  • Srpska tanka

    Začinska smeša sa punim ukusom i rešenjem za isticanje efekta dimljenja uz očuvanje ukusa i arome začina.

  • Roštilj kobasica

    Specijalno izrađena pikantna, začinska smeša, koja je tipična za kobasice za pečenje na roštilju.

  • Čevapčići kombi

    Izražen, delimično pikantan ukus sa aromom bibera i blagom aromom belog luka. Posebno odgovara za proizvodnju poluproizvoda na bazi svinjskog i goveđeg mesa. Tradicionalni ukus balkanske kuhinje.

  • Tirolska FA

    Izrazit ukus, karakterističan za polutrajne kobasice tipa "Tirolska" i "Alpska".

  • Kranjska FA

    Izrazit ukus na bazi grubomlevenih začina. Preporučuje se za sve vrste polutrajnih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju kobasica za pečenje.

  • © 2012-2014 OMEGA CEE doo. Sva prava zadržana.
↑
  • Home
  • Proiz.
  • Proizvodnja
  • Teh.pod.
  • Dok.
  • Kont.